Waar wij voor staan....

Foto

After-Five is in 2011 opgericht en biedt een unieke collectie handgemaakte interieur- en lifestyle producten zoals kleden, kussens, poefen, badkamer accessoires, bijzondere eyecatchers en kimono's en kleding. 
We halen onze producten voornamelijk uit Marokko, India, Bali en Spanje, maar regelmatig hebben we juweeltjes uit andere delen van de wereld!

Wij laten ons inspireren tijdens onze reizen, we bezoeken de lokale ateliers en maken kennis met de traditionele handwerkers. Wat een schatten aan ervaring en vakmanschap! Wij doen niet mee aan de massa productie en verkopen alleen maar handgemaakte producten. Hierdoor is geen enkel product exact hetzelfde en hebben ze stuk voor stuk een eigen karakter. Dat maakt ze nou net zo bijzonder!


Vakmanschap en tradities

Sinds 2011 bouwen we aan een netwerk van lokale vakmannen en kunstenaars. Na jaren is dit een hechte groep waarmee we met heel veel plezier samenwerken. Deze vakmannen beheersen de oude technieken en we dragen graag een steentje bij om deze in stand te houden. Het zou eeuwig zonde zijn als ook deze kunst verloren gaat door de opkomende massaproductie.

Fair trade en recycling
We houden van unieke en eerlijke producten. We werken nauw samen met de lokale ateliers en smederijen en betalen een eerlijke prijs voor hun diensten. Daarnaast maken we ook veelvuldig gebruik van vintage stoffen: de tand des tijds geeft extra karakter wat het eindproduct zoveel interessanter maakt! Bovendien houden we van het concept 'recyclen' en doen we niet mee aan de 'wegwerp-maatschappij'. Een mooie win-win situatie, vind je niet?!

Winkel
Bezoek onze showroom in Ravenstein, Kolonel Wilsstraat 15
Alle vrijdagen van 13.00-17.00 uur
Alle zaterdagen van 12.00 - 17.00 uur
Of op afspraak

Online shoppen kan 24/7

Mocht je speciale wensen hebben: we kunnen heel veel laten maken. Stuur ons gerust een bericht (info@after-five.nl) en leg je wensen uit, dan gaan we onze best doen jouw droom te realiseren!


 



| Meer