After-Five biedt een unieke collectie etnische kleden, kussens, poefen, badkamer accessoires, bijzondere eyecatchers en handgemaakte tassen.


Sinds 2011 bouw ik aan een netwerk van lokale vakmannen en kunstenaars. Na jaren is dit een hechte groep waarmee ik met heel veel plezier samenwerk. Deze vakmannen kennen de wegen in Marokko en zoeken samen met mij naar geschikte vintage kleden en het beste leer. Dit gebruik ik voor de poefen, kussens en tassen die je op mijn site terugvindt.

Alle producten in mijn shop zijn door mij persoonlijk geselecteerd, gekeurd en gefotografeerd. Niets gaat ongezien online. Ik beoordeel ieder product met heel veel zorg en aandacht en mijn stelregel is: zou ik het in mijn huis willen?
 
Ik hou van unieke en eerlijke producten. Ik maak veelvuldig gebruik van vintage stoffen in mijn producten: de tand des tijds geeft extra karakter wat het eindproduct zoveel interessanter maakt!

Mocht je speciale wensen hebben: ik kan (bijna) alles laten maken. Stuur me gerust een bericht (info@after-five.nl) en leg je wensen uit, dan ga ik mijn best doen jouw droom te realiseren!

Liefs,
Minoe | Meer