Waar wij voor staan....

Foto

Van iedere reis naar het buitenland zat mijn koffer vol met unieke vondsten en herinneringen. De voorliefde voor oude ambachten, natuurlijke materialen, bijzondere vormen en karakteristieke patronen, verweerde kleuren.. unieke stukken met een verhaal. Hier moest ik iets mee!

In 2010 is After-Five geboren (naast mijn 'gewone' kantoorbaan - vandaar de naam). Een verzameling van handgemaakte schatten, langzaam uitgebreid tot een collectie met vaste producten, aangevuld met unieke vondsten. 

We halen onze producten voornamelijk uit Marokko, India, Bali en Spanje, maar regelmatig hebben we juweeltjes uit andere delen van de wereld!

Wij doen niet mee aan de massa productie en verkopen alleen maar handgemaakte producten. Hierdoor is geen enkel product exact hetzelfde en hebben ze stuk voor stuk een eigen karakter. Dat maakt ze nou net zo bijzonder!


Vakmanschap en tradities

We werken met een hechte groep vakmensen waarmee we met heel veel plezier samenwerken. Zij beheersen de oude technieken en we dragen graag een steentje bij om deze in stand te houden. Het zou eeuwig zonde zijn als ook deze kunst verloren gaat door de opkomende massaproductie.

Fair trade en recycling
We houden van unieke en eerlijke producten. We betalen een eerlijke prijs voor eerlijke producten. Daar waar mogelijk recyclen we gebruikte materialen: bijvoorbeeld in onze kantha jasjes en boujaad poefen en kussens. 

Winkel
Bezoek onze showroom in Ravenstein, Kolonel Wilsstraat 15
Alle vrijdagen van 13.00-17.00 uur
Alle zaterdagen van 12.00 - 17.00 uur
Of op afspraak

Online shoppen kan 24/7